Новини

У новому кліпі Pink ділиться секретами

25 июля 2018

Майже рік тому Pink видала свій останній альбом «Beautiful Trauma». Але це не зупиняє її від створення музичних роликів на треки з диска. Тож виконавиця представила екранізацію пісні «Secrets».

Тризполовиноюхвилинне відео показує нам, як артистка розважається з підтанцівкою після завершення шоу. Дійові особи виринають на тлі стіни з графіті й не гребують гарячими моментами.

Альбом «Beautiful Trauma», до якого потрапила композиція «Secrets», співачка видала в жовтні 2017-го. Платівка дебютувала на верхівці чарту «Billboard 200».

Кліп зняли в Перті, Австралії, після того, як Pink дала там шоу.

Нині виконавиця перебуває в дорозі в межах «Beautiful Trauma World Tour». Гастролі почалися 1-го березня й триватимуть до 22-го травня 2019, коли вона дасть концерт у Нью-Йорку. Із собою Pink возить двох доньок . Вона зазначає, що подорожувати зі своїми дітьми може бути корисною, хоча це й дуже важка робота.

«Гастролі з дітьми – це дійсно складно. Це виснажливо. Це найважче з того, що мені доводилося робити, – поділилася виконавиця в новій серії документального серіалу Різ Візерспун «Shine on With Reese». – Але мені дуже, дуже пощастило, що мої діти поряд зі мною, так я можу залучати їх у своє життя».