Новини

У новому жартівливому кліпі Pink знявся Ченнінґ Татум

22 ноября 2017

Пінк представила музичний ролик на заголовковий трек свого останнього альбому «Beautiful Trauma». У веселій екранізації в ситком-стилі вона з Ченнінґом Татумом грає одружену пару Джінджер і Фреда Гартів. Таким чином знаменитості вшанували Фред Астера та Джінджер Роджерс – відомих американських танцюристів і акторів початку минулого сторіччя.

Кліп, режисером і хореографом котрого відповідно стали Нік Флорес і Ерджей Дюрелл, починається з того, що герої прокидаються в окремих ліжках і готуються до початку дня. Джінджер намагається бути дбайливою господинею для Фреда, хоча і пропалює йому праскою дірку на сорочці, а їжа у неї в духовці згорає.

В один із моментів на Джінджер чекає шок: вона застає свого чоловіка в шафі, а на ньому – одна з її суконь.

За два дні до презентації грайливого кліпу Пінк виконала композицію на премії «American Music Awards», вручення котрої відбулося в Лос-Анджелесі. Професійність виконання вразила багатьох глядачів. Серед коментарів приємно вражених користувачів у Твіттері можна віднайти й такий: «Один із найнеймовірніших виступів наших часів. Дякую вам за те, що ви – одна з найвидатніших виконавиць нашого покоління! Ось чому ви – одна з моїх найулюбленіших артисток усіх часів!».