Новини

У синглі «Hurt», що просочився до мережі, Зейн Малік розповідає, як йому дошкулила Ґіґі Гадід

3 апреля 2020

Зейна Маліка, схоже, поранили стосунки із Ґіґі Гадід. Днями в мережі з’явилася невідома пісня колишнього члена One Direction під назвою «Hurt» («Рана»). Припускають, що саме модель завдала найпекучішого болю виконавцеві.

В авдіодоріжці 27-річний артист співає:

«Ти знаєш мене найкраще, але ти мене найбільше раниш. Кожна річ, яку ти знаєш про мене, – це те, що ти використовуєш лише для того, щоб зашкодити. Я знаю, що маю тепер відпустити (але я знаю, але я знаю), ніхто більше не почувається, як удома, так. Ти просто знаєш, що сказати, щоб змусити мене залишитися, змусити мене залишитися. Додаткова доза болю».

Пісня написана 2017-го, за рік до виходу альбому Зейна «Icarus Falls».

Шанувальники хутко висловили своє невдоволення щодо витоку. В одному з коментарів ідеться:

«УТРЕТЄ хтось дозволив просочитися одному із треків Зейна. Ми підтримуємо Зейна в цій ситуації та знаємо, що він заслуговує на ліпше ставлення своєї команди та фанів».

Малік почав зустрічатися з Гадід 2015 року лише через кілька місяців після розлуки з колишньою нареченою й учасницею Little Mix Перрі Едвардс. Але порвав із Ґіґі в березні 2018 року. Вони відновили взаємини три місяці потому, перш ніж розлучитися назавжди на початку 2019-го.

Торішнього листопада, як повідомляли, Малік і Гадід знову почали спілкуватися.

«Вони пройшли фазу, коли побули окремо й узагалі не контактували, але останнім часом спілкуються. Вона підтримує його. Вони комунікують то тут, то там, але це відбувається у випадковий спосіб», – доповіло «E! News» джерело, перед тим, як додати, що модель «завжди м’яко ставилася до Зейна, і вони мають чималу спільну історію».