Новини

У свій день народження Каміла Кабелло виклала розгорнуте звернення про любовну інтоксикацію

4 марта 2019

Каміла Кабелло назвала любов «найотруйнішим і всепоглинальним почуттям із усіх можливих». Так вона написала у новому зверненні: артистка поділилася життєвими уроками, які вивчила перед двадцятидворіччям.

Каміла постаршала на рік 3-го березня. Тоді ж вона завітала в соцмережу, де виклала двадцять два пункти, із котрими ознайомилася в двадцять один.

Колишня учасниця Fifth Harmony понад рік зустрічається з експертом зі стосунків Метью Гассеєм. Судячи з її висловлювань, вона більше ніж любить свого коханого.

«Жодне почуття не порівняється з коханням. Це має сенс – усі фільми, розповіді, пісні. Це найотруйніше та всепоглинальне почуття з усіх можливих. Навіть коли інші речі так само важливі, я не думаю, що хоч якесь почуття може зрівнятися з інтенсивністю цього», – висловилася зірка.

В одному з інших пунктів артистка написала про прийняття рішень.

«Шукайте погане в ситуації, і ви це знайдете. Шукайте добре в тій самій ситуації, і ви також його знайдете. Якщо діяти в такий спосіб для вас неприродно, вам потрібно здійснити свідоме зусилля – навчити свій мозок знаходити рішення в будь-якій дурнуватій ситуації, це швидко змінить ваше життя», – пояснила Кабелло.

Хоча неймовірно напружений графік артистки не дозволяє їй зосередитися на рутині, Каміла розповіла шанувальникам, що останніми місяцями старається налаштувати свій сон і нині почувається ліпше:

«Зазвичай я лягала спати о третій ранку та прокидалася о першій дня. І хоча це може бути дійсно весело, я завжди відчувала, що мої дні минають так швидко. Тепер стараюся вставати раніше й раніше, тож і дні геть відрізняються: видаються значно довшими, тож за добу мені вдається встигнути більше».