Новини

У свіжій фотосесії для глянцю Леді Ґаґа втілила міжгалактичну Марію-Антуанетту

6 марта 2019

Під час нової фотосесії для березнево-квітневого номера «V Magazine» Леді Ґаґа зобралила шоуґьорл. На сторінці видання в Інстаграмі виклали деякі стітлини, які співачка й акторка підготувала з фотографом Жаноп-Полем Ґуде.

32-річна виконавиця позувала у витонченому головному уборі, чорні сукні з глибоким декольте і рожевому пір’ї. Довершила виконавиця драматичний образ світними палицями.

На іншому зображенні Ґаґа вже у масивній перуці, сріблястій сукні без бретелей і чоботях на височезних шпильках. Тут також не обійшлося без вищезгаданих палиць.

«Вона – Енігма!», – написали про знаменитість від імені журналу.

До слова, це вже двадцять п’ята обкладинка видання з Ґаґою. Уперше глянець присвятив зірці найбажаніше для публікації місце десять років тому.

«Ми старалися перетворити Ґаґу на живу ляльку, живу ікону. Схожу на фігурки, які колекцілнують люди, тільки натурального розміру», – розповів Ґуде про філософію фотосесії, котру провели в Парижі.

Ґаґа відома своїми змінами образів. До цього вона вдається з самого світанку своєї музичної кар’єри. 2010-го виконавиця, наприклад, здивувала публіку появою у м’ясному вбранні.

Артистка знялася для обкладинки після перемоги на «Оскарі». Там їй вручили трофей за найкращу оригінальну пісню.