Новини

У свіжому кліпі Кайлі Міноуґ склали компанію зомбі-ковбої та лісові духи

2 февраля 2018

Іще одне зірквове повернення! Після презентації 19-го січня пісні «Dancing» Кайлі Міноуґ потішила фанів її екранізацією. За знімання музичного катрі-ролика австралійки взялася відома британська кліпмейкерка Софі Мюллер.

У трихвилинному відео Міноуґ постає в образі Доллі Партон. 49-річна виконавиця то співає під гітару в кімнаті мотеля, то виробляє па з танцівниками, що загримовані в стилі Дня мертвих.

«Ось де я хочу бути з тобою. Твої руки обіймають мене І феєрверки відбиваються в твоїх очах, – співає Кайлі. – Ось чому я хочу відчути Вино, поцілунки та порух музики, Що тече, торкається всіх вершин».

Під час розмови про знімання кліпу Міноуґ розповіла, що їй важко навчитися хореографії, хоч вона й має за плечима багаторічний музичний досвід. «Я завжди думала, що зможу швидко опанувати рухи, але не так сталося, як гаддалося. Проте коли наприкінці відео мені довелося танцювати з лісовими духами, я все швиденько опанувала».

«Dancing» – провідний сингл із майбутнього альбому Кайлі «Golden», реліз котрого запланований на 8-ме квітня. Це її перший студійник із рекордингом «BMG», угоду з котрим вона підписала торік. Під час радіорозмови з Крісом Евансом про дванадцятитрековий диск співачка зазначила, що на його створення її надихали артисти Нашвілла.

«Якщо чесно, це був чудовий час. Працювати над усім цим і зробити відбиток того, що було в моєму житті, – поділилася співачка. – Чимало зроблено саме в Нашвіллі. І це навчило мене робити пісні більш розповідними. А потім ви можете взяти цю пісню і продюсувати її як заманеться».