Новини

У вересні в Джастіна Бібера та Гейлі Болдвін відбудеться друге весілля

20 августа 2019

Джастін Бібер і Гейлі Болдвін готуються до весільного торжества, яке відбудеться через рік після того, як вони таємно пов’язали себе шлюбними путами. Подружжя, котре 2018-го обмінялося обітницями у Великому Яблуку, задумало провести весільну вечірку наступного місяця.

«У травні вони вирішили, що справлять весілля у вересні, тож певний час провели за плануванням», – розповіло «People» джерело.

Дату широкомасштабної церемонії ще не визначили, але планувальника на допомогу вже покликали.

«Вони стараються зберігати в таємниці подробиці весілля, але обоє видаються схвильованими. Вони дуже раді своїм подружнім життям», – поділилося джерело.

На ресурсі «TMZ» оприлюднили схожу історію. У ній ідеться, що кумир підлітків і його дружина-модель збираються розсилати запрошення через тиждень.

Іще повідомляли, що після таємного одруження торішньої осені Джастін та Гейлі воліють провести релігійну церемонію і святкування з родиною та друзями. Однак вони відклали план. Це було пов’язано з психічним самопочуттям виконавця.

У червні інсайдер повідомив «Us Weekly»: «Вони обговорюють можливість наблизити весілля до річниці одруження у вересні». Також обізнана особа додала, що реальний пріоритет для подружжя – душевне здоров’я Джастіна. 25-річний канадець із лютого бореться з депресією.

«Вона не зайнята власними справами, тому може бути поруч із Джастіном. Із нею він почувається в цілковитій безпеці. Вони люблять тренуватися разом і вміють зосереджуватися на здоров’ї».

У вересні 2018-го Гейлі змалювала весілля своєї мрії:

«Мені уявляються вогні, що видніються скрізь. Думаю, було б так красиво влаштувати його в лісі. Моя сестра буде моєю дружкою. Я була її дружкою в неї на весіллі, і, можливо, маленька сестра Джастіна розсипатиме квіти».