Новини

Учасники Black Eyed Peas і CL у відео на пісню «Dopeness» стали грабіжниками банку

26 октября 2018

Американський гіп-гоп-гурт Black Eyed Peas знову об’єднався з південнокорейською колегою CL. Разом вони зняли кліп на пісню «Dopeness» із альбому «Masters of the Sun Vol. 1». За сюжетом, артисти готуються до пограбування банку. Вони долають поліцію та пробираються до сховку з золотом. Правоохоронці слідують за зірковими грабіжниками й от-от готові їх схопити, але CL виявляється не по зубах силовикам. У кінці кліпу Black Eyed Peas стає втіленням Робін Гуда: награбоване віддають групі дітей-сиріт.

Написаний CL і Black Eyed Peas трек «Dopeness» ознаменував четверту співпрацю між членами гурту та колишньою учасницею колективу 2NE1. Раніше wіll.i.am записав із нею «Gettin’ Dumb», а ще CL долучилася до колективу на сцені під час «Mnet Asian Music Awards» 2011 року і «Summer Sonic Festival» 2017-го в Японії.

Black Eyed Peas видав альбом «Masters of the Sun Vol. 1» 26-го жовтня. Це їхній перший диск вісім років, а також перший альбом без Стейсі «Ферґі» Ферґюсон, вихід котрої з гурту офіційно підтвердили цього року. На підтримку лонгплея 27-го жовтня група розпочне європейський тур. Відправний концерт відбудеться в Лондоні, а завершальний – 18-го листопада в Німеччині.