Новини

Учасниці Little Mix оприлюднили уривок нової пісні й оголилися

16 ноября 2018

Сьогодні – день релізу п’ятого студійного альбому Little Mix під назвою «LM5». Напередодні учасниці британського гурту виклали фрагмент пісні з диска «Strip», а також порадували шанувальників чорно-білим знімком в Інстаграмі, який цілком відповідає назві композиції.

Виконавиці чотирьох оголилися й сіли поруч у таких позах, щоб їхні руки та ноги прикривали їхні принади. При цьому тіла співачок оздоблені написами.

На додаток до оголеного знімка дівочий гурт поділилився фрагментом музичного ролика на пісню. У відео виконавиці танцюють із низкою інших жінок, які відрізняються за віком і масою тіла.

Згідно з підписом, музичне відео зняли кілька місяців тому. Екранізацію очолив фотограф Rankin. Гурт Little Mix позначений як співрежисер.

«»Strip» – це справді особлива пісня з «LM5», – зазначили в пості артистки. – Його головна тема – гордість. Ми написали його, щоб підбадьорити людей і заохотити їх до того, аби вони були такими, якими є. Нам пощастило, що неймовірний @rankinarchive утілив наше бачення спільно з @youtubemusic!»

Пісня та кліп уже сьогодні мають дістатися публіці.