Новини

Учитися ніколи не пізно: Джон Ледженд опановує навички плавання

29 января 2019

Гітмейкер «Ordinary People» поділився вчора з фанами у Твіттері, що брав перші уроки плавання тридцять п’ять років тому.

«Я не можу плавати по-справжньому. Сьогодні взяв перший урок відтоді, як мені було п’ять. Мій тато навчився в шістдесят, тож я відчуваю, що випереджаю графік», – твітнув артист.

Один із шанувальників поцікавився, чи вчиться він разом зі своїми дітьми – дворічною Луною та восьмимісячним Майлзом. Джон відповів, що ті почали раніше за нього, а точніше – ще кілька місяців тому.

Інший користувач пригадав кліп Ледженда «All of Me», де співак із дружиною Кріссі Тейґен плавають під водою в басейні і запитав: «То що ж сталося, коли ваша голова опинилася під водою? Дихалося нормально? Чи все це – обман?» На це виконавець відповів: «Усе. Обман. Ха-ха».

Учасники соцмережевої спільноти «AfroSwimmers», котра заснована Ноеллем Ф. Сінґлтоном, поділилися твітом артиста в Інстаграмі, до якого написали коментар: «Ніколи не пізно вчитися плавати… @johnlegend, ви даєте нам ще один привід любити вас! Тішить, коли селебритіз використовують свої платформи, щоб нагадати нам: вони звичайні люди зі своїми особливостями».

Від цієї обліківки співакові також адресували повідомлення, де похвалили його за відвертість і початок дискусії, котра може принести користь суспільству. У коментарі також пригадали нещодавні повідомлення про те, що афроамериканські діти мають менше можливостей навчитися плавати, аніж їхні білі ровесники. А все тому, мовляв, що районах, де вони мешкають, здебільшого облаштовують парки, а не будують басейни.

Один із напрямів діяльності вищезгаданої групи – усунення стереотипу, що афроамериканці не хочуть плавати, бояться води й не бажають мочити волосся.