Новини

Українсько-латвійський дует Мяти та Маркуса Ріви представив спільний сингл

6 марта 2018

Коли серця б’ються в унісон, на перешкоді не стануть навіть тисячі кілометрів. Це з легкістю довели українська співачка Мята та латвійський співак Маркус Ріва. Артисти презентували сумісний трек «Не відпускай».

«Пісня була написана ще кілька місяців тому. Планувала її як сольну, ліричну і навіть записала вже демо-версію у студії. Проте чогось мені у ній не вистачало», — сказала Мята.

Все вирішив випадок, а точніше знайомство Мяти з Маркусом Рівою на церемонії «М1 Music Awards». У той же вечір артисти заговорили про дуетну пісню. Згодом артистам тільки залишалося з’ясувати, як утілити задумане технічно. Річ у тім, що Маркус Ріва мешкає в Ризі й часто виступає в різних країнах.

«Останнім часом я часто буваю в Україні і Київ мені вже здається рідним містом. Давно думав про дует з кимось саме з України: тут так багато красивих і талановитих дівчат. Після знайомства з Мятою я зрозумів, що може вийти щось дуже круте, – розповів Маркус Ріва. – Спочатку я записав частину пісні в Ризі, а Мята – у Києві. Щоб довершити наше творіння, я прилетів до Києва, і ми буквально за вечір записали фінальну версію».

Зрештою дуетна композиція «Не відпускай» видалася романтичною, сповненою емоціями й танцювальними ритмами. Саме такий результат, як зізнаються виконавці, вони й очікували досягти своїм спільним музичним експериментом.

«Не відпускай» стане черговим синглом з українськомовної платівки Мяти, видання котрої планується навесні.