Новини

Уперше на «M1 Music Awards»: до головної музичної події року приєднається гурт «Антитіла»!

6 ноября 2018

«M1 Music Awards. 4 Seasons» продовжує дивувати. Організатори масштабної події – телеканал М1 та компанія «Таврійські Ігри» – повідомили, що лайнап церемонії нагородження найкращих виконавців українського шоу-бізнесу змінився. До гала-концерту приєднався гурт «Антитіла».

Колектив уперше візьме участь у церемонії «M1 Music Awards». Уже відомо, що «Антитіла» готують масштабний номер із глибоким філософським підтекстом.

«Ми свідомо йдемо на цей крок. Із розумінням того, що розважальний формат премії має певні межі, але в усіх форматах завжди залишається місце для важливих і глибоких тем! Було декілька ідей, але ми зупинилися на тій, котра обов’язково зрезонує з кожним. Звичайно ж, буде графіка та спецефекти, але вони лише доповнять основну ідею. Не можу розкрити всіх таємниць, але запевняю, що в кінці сценарію буде гепі-енд!» – поділився враженнями лідер гурту «Антитіла» Тарас Тополя.

«M1 Music Awards. 4 Seasons» – четверта церемонія нагородження премією «M1 Music Awards» – відбудеться 1-го грудня в київському Палаці спорту. У масштабному гала концерті свої ексклюзивні концертні номери представлять Тіна Кароль, «Время и Стекло», MONATIK, NK | Настя Каменських, Alyosha, ALEKSEEV, THE HARDKISS, Michelle Andrade, Ірина Білик, Mozgi, NIKITA LOMAKIN, KADNAY, MARUV, Оля Цибульська, KAZKA, Олександр Пономарьов і «Антитіла». Музичним продюсером премії стала відома співачка, володарка чотирьох нагород «М1 Music Awards» Тіна Кароль.

«М1 Music Awards. 4 Seasons».

1-ше грудня 2018 року, Палац спорту.

Квитки доступні за цим посиланням.