Новини

Уперше в історії телебачення: статуетка «M1 Music Awards» полетить у космос!

5 ноября 2018

Підготовка до події виходить на фінішну пряму: телеканал М1, компанії «Alight», «PROFI» і «Таврійські Ігри» обіцяють вкотре здивувати масштабним захопливим шоу. Водночас головні «фішки» заходу тримають у таємниці, власне, до 1-го грудня. Проте дещо стало відомо.

Уперше в історії як українського телебачення, так і шоубізу, заповітну для багатьох артистів статуетку «M1 Music Awards» запустять у космос! Нагорода попрямує в подорож до навколоземної орбіти в спеціальному прозорому зонді.

«Коли ми заявляємо, що кожного року премія «M1 Music Awards» виходить на новий і вищий рівень, ми відповідаємо за сказане. Думаю, ідея провести «Першу космічну місію», яку буде незабаром реалізовано, укотре доводить серйозність наших намірів! – прокоментував генеральний директор телеканалу М1 Сергій Перцев. – Тож найкращі виконавці нашої країни отримають дійсно космічну нагороду, чого вони, безумовно, варті. Немає нічого неможливого!»

Офіційний запуск «Першої космічної місії» телеканалу М1 заплановано на 14-го листопада.

Нагадаємо, що вже 1-го грудня у Палаці спорту в Києві відбудеться «M1 Music Awards. 4 Seasons» – четверта церемонія нагородження премією «M1 Music Awards». У масштабному гала-концерті свої ексклюзивні концертні номери представлять Тіна Кароль, «Время и Стекло», MONATIK, NK | Настя Каменських, Alyosha, ALEKSEEV, THE HARDKISS, Michelle Andrade, Ірина Білик, Mozgi, NIKITA LOMAKIN, KADNAY, MARUV, Оля Цибульська, KAZKA, Олександр Пономарьов і «Антитіла». Музичним продюсером премії стала відома співачка, володарка чотирьох нагород «М1 Music Awards» Тіна Кароль.

«М1 Music Awards. 4 Seasons».

1-ше грудня 2018 року, Палац спорту.

Квитки доступні за цим посиланням