Новини

Усе було неправдою: Келсі Картер зазначила, що витатуйований на її обличчі портрет Гаррі Стайлса – підробка

1 февраля 2019

Співачка, яка зробила зобразила Гаррі Стайлса на щоці з прагненням забезпечити музичну співпрацю, підтвердила, що тату несправжнє.

Американська виконавиця Келсі Картер, суперфанка колишнього учасника One Direction, у понеділок 28-го січня поділилася в Інстаграмі знімком, як вона запевняла, уведеного під шкіру чорнила.

Шанувальники були шоковані рішенням Картер, дехто прозвав її божевільною та ідіоткою. Були й коментарі на кшталт: «Сподіваюся, усе це – нереально, і твоє обличчя таке ж уродливе та природне».

Та нині виявилося, що Келсі не ходитися все життя з Гаррі на обличчі.

Тепер уже дійсно на 25-річчя колеги (тоді вона також приурочила пост до дня народження Гаррі) Картер опублікувала відео, яке викриває її справжній задум. Інтригантка бажала такою присвятою просувати Гаррі (а вийшло, схоже, що більше просунула себе).

«Моя собака Діва померла. Мої стосунки завершилися. Й останнє, що я хотіла зробити, – це написати ще одну сумну пісню», – розповіла виконавиця про те, як писала на початку минулого року музичний твір.

Після того, як артистка підготувала кліп на пісню, вона усвідомила: трекові потрібна смілива стратегія просування. Тут вона й пригадала Гаррі Стайлса. Потім домовилася про інсценізацію з тату-майстром Ромео Лакостою.

Співачка з Лос-Анджелеса раніше розповіла, як сильно прагне працювати зі Стайлсом.

В інтерв’ю 2018-го вона мовила: «Давай попрацюємо, Гаррі. Де ти? Запам’ятайте мої слова: я доб’юся пісні в його альбомі». Тоді артистка також додала, що почувається жіночою версією Стайса, котрий, мовляв, відчинив для неї двері.