Новини

Усе своє, усе справжнє: перукар Бейонсе відповів фанам, коли ті поставили під сумнів справжність волосся зірки

6 февраля 2020

Бейонс Ноулз, безумовно, благословлена безліччю досконалих фізичних особливостей, включаючи її об’ємне волосся. Особистий перукар артистки Ніл Фаріна підтвердив, що дивовижне волосся виконавиці «If I Were a Boy» справжнє, а не перука або вплетені пасма.

У вівторок 4-го лютого селебриті-стиліст поділився давнім відео Бей, котра танцює на сцені. Коли вона рухала стегнами вправо і вліво, її довге і густе волосся гойдалися над спиною та плечима.

Одна людина прокоментувала побачене: «Тут має бути шість в’язок волосся».

Ніл спростував це припущення: «Найбожевільніше те, що це – майже цілковито її волосся. Усього з кількома затискачами для об’єму. Чи ви мали на увазі, що її волосся дорівнює шести в’язкам чийогось чужого волосся, ха-ха».

Коли в іншому дописі зазначили «Це перука чи вплетені пасма, подобається», перукар відповів: «Це називається справжнім».

Деякі інші користувачі тим часом похвалили чудове волосся Бея. В публікаціях чуприну назвали «найліпшою в світі» та «гарною».

Окрім шевелюри, про Бейонсе згадували ЗМІ ще й через випадок на «Суперкубку». Артистка, її чоловік Джей Зі та донька Блю Айві продовжували сидіти, коли Демі Ловато виконувала національний гімн. Це було дивно, оскільки 2019-го репер підписав договір про партнерство з НФЛ.

Подружжя зіткнулося з бурхливою реакцією, і Венді Вільямс сказала у своєму шоу: «Ти повинен встати» і припустила, що якщо їм «не подобається країна», вони можуть її залишити.

Пізніше Джей Зі уточнив: те, що його сім’я сиділа під час гімну, не було протестом. У вівторок в Колумбійському університеті виконавець пояснив поведінку сім’ї: він і його дружина Бейонсе просто поринули у виступ Демі.

«Ми негайно перейшли в режим артиста, – так зазначив репер і додав, що зосередився на кожному аспекті шоу.