Новини

Перед одруженням із Шеріл Ліам Пейн бажає завести ще одного малюка

21 сентября 2017

Ліам Пейн знову замислився про примноження нащадків, хоч його із Шеріл Коул первісток з’явився на світ лише на початку цього року. Учасник One Direction зазначив у новому інтерв’ю, що ймовірно вдруге стане татом, перш ніж освідчиться виконавиці «Fight for This Love».

На запитання від представника «The Sun», спершу Шеріл стане його дружиною, чи народить йому ще дитину, Ліам відповів: «Я, напевно, сказав би, що дитина підштовхнула б мене на це». Далі співак мовив: «Питання завести ще одну дитину, безумовно, відкрите для мене. Беар – найкраще моє творіння, тож я вітаю цю ідею. Але коли це буде, я дійсно не знаю».

Британський серцеїд додав, що розмовам про дітей доведеться почекати деякий час, оскільки він зосереджений на дебютному альбомі та гастролях на підтримку останнього.

Іще виконавець поділився з сайтом: «Не знаю, скількох ми б хотіли, але не дуже багато. Мені сказали, що мати двох – однаково, що мати двадцятьох. Тобі потрібна перерва між ними. Але потім поглянь на Фаррелла Вільямса, у якого трійня. Це, певно, божевілля».

Якщо вони дійдуть до вівтаря, то це буде перший шлюб для 24-річного Ліама і третій для 34-річної Шеріл. Колишня учасниця «Girls Aloud» з 2006 по 2010 рік була заміжня за Ешлі Коулом, а з 2014 по 2016 – за Жаном-Бернардом Фернаднесом-Версіні.

Первісток Шеріл і Ліама – хлопчик на ім’я Беар – народився 22 березня.