Новини

Перед творчою перервою гурт Fifth Harmony поділився емоційним зверненням

14 мая 2018

Поп-виконавиці з Fifth Harmony подякували фанам за тривалу підтримку після того, як виконали свій, можливо, останній концерт у ролі дівочого гурту. Четвірка вийшла на сцену 11-го травня в Голлівуді, а пізніше виклала емоційне повідомлення в соцмережі.

«Ми не могли б очікувати ліпшого фінального шоу. Спасибі всім, хто прийшов цього вечора! Флоридо, ми любимо тебе! Ти завжди в наших серцях», – написано від імені «Fifth Harmony» у Твіттері.

Оголошення про те, що вони влаштують невизначену перерву задля сольної діяльності, учасниці американського колективу опублікували в березні.

«Люблю вас», – підписала Еллі Брук чорно-білу світлину квартету у Твіттері. Тим часом Нормані Кордей у тій же мережі запостила знімок ґьолзбенду перед дзеркалом, який прокоментувала: «Завжди і назавжди люблю вас більше, аніж ви усвідомлюєте. Дякую Богу за все це».

Лорен Гуреґі також поділилася зображенням гурту, а згодом оприлюднила зворушливе повідомлення від їхнього менеджера Вілла Брейсі, котрий описав улюблені спогади, пов’язані з групою:

«Fifth Harmony дала мені чотири найнаповненіші роки в житті. Деякі з найвизначніших моментів, які приносили найбільші зміни в житті, і які я навіть не міг уявити. Ніхто не провів стільки часу за останні чотири роки, як я. І яке ж це було задоволення. Я дуже вас люблю й не можу дочекатися того, що ця нова мандрівка вам усім принесе. Я буду ридати! Істеричні сльози стікають по моєму обличчю».

«Ого», – відповіла на цей пост Лорен.

Гурт, до котрого раніше входила й Каміла Кабелло, прославився 2012 року після американського талант-шоу. Каміла покинула одногрупниць 2016-го.