Новини

Перед виступом на «American Music Awards 2019» у Селени Ґомез сталася панічна атака

26 ноября 2019

Селена Ґомез уперше за два роки виконала пісню на телебаченні під час нещодавньої події «American Music Awards», яка відбулася минулої неділі, 24-го листопада. 27-річна співачка вийшла на сцену, щоб виконати два найсвіжіші сингли «Lose You to Love Me» і «Lose You to Love Me». У новому звіті зазначили, що перед виступом їй було непереливки за лаштунками.

Як розповіло джерело, до виходу на сцену в Селени сталася панічна атака, але зрештою вона опанувала себе та заспівала. Іще інформатор повідомив для щотижневої газети «Us Weekly»:

«Вона репетирувала й була рада повернутися на сцену, але нервувала просто перед виходом, тому що давно не виходила до публіки».

Але хвилювання не було пов’язане з колишнім артистки Джастіном Бібером, котрий спонукав її написати пісню «Lose You to Love Me», продовжила обізнана особа:

«Вона просто нервувала, тому що минуло два роки з моменту її попереднього виступу, і вона знала, що всі її друзі спостерігатимуть за нею. Вона справді бажала влаштувати гарний виступ, тож натиснула на себе».

Завдяки підтримці близьких друзів, серед яких і «Жінка десятиріччя» Тейлор Свіфт і Голзі, Селена змогла закінчити задумане.

«Тейлор Свіфт знала, чому хвилюється Селена, і запропонувала їй повну підтримку перед і під час виступу. Тейлор так пишалася Селеною. Вона не дозволила, щоб це вплинуло на колегу до кінця тієї ночі, і подбала, щоб та чудово провела час під час шоу», – мовив інсайдер.

Хоча Селена й старалася віддатися телевізійній програмі на сто відсотків, її виступ не зостався без критики. Виконавиці треку «Wolves» закинули в мережі невдале виконання «Lose You to Love Me».

«Селена Ґомез направду виконала приспів поза нотами»; «Це боляче слухати»; «Що за холера, однозначне фальшування. Селена Ґомез жахлива», – відгукнулися деякі користувачі.