Новини

Передноворічний концерт скасовано: Аріана Ґранде занедужала

31 декабря 2018

Як повідомили на ресурсі «TMZ», виконавиця «The God Is a Woman» злягла з бронхітом.

«Вегасе, я тут намагаюся вирішити певні проблеми зі здоров’ям, які непідвладні мені, тож цього вікенду виступати не зможу, – написала Ґрадне в Інстаграмі. – Люблю вас і з нетерпінням чекаю зустрічі вже в новому році».

Скасоване шоу мало бути її першим після розриву з Пітом Девідсоном у жовтні цього року. У грудні Аріана публічно звернувся до свого колишнього після того, як він виклав неоднозначний пост. Деякі шанувальники вирішили, що та публікація гумориста – передсмертна записка.

«Я дійсно більше не бажаю бути на цій землі, – зазначив Девідсон. – Я роблю все можливе, щоб залишитися тут для вас, але я насправді не знаю, скільки ще часу я зможу жити. Все, що я завжди старався зробити – це допомогти людям».

Після цього послання Аріана спробувала відвідати актора у Нью-Йорку, коли знімався для скетчу, але комік, як повідомляють, відмовився від зустрічі.

«Я внизу і нікуди не збираюся, якщо тобі потрібен хто-небудь або що-небудь, – написала тоді Ґранде у Твіттері. – Я знаю: у тебе є всі, хто тобі потрібні, і це не я, але я теж тут».

Іще Аріана оплакує свого колишнього хлопця Мака Міллера, котрий помер від передозування наркотиками у вересні.

«Я обожнювала тебе з того дня, коли тебе в дев’ятнадцять зустріла, і я завжди обожнюватиму, – написала вона в Інстаграмі після смерті репера. – Я не можу повірити, що тебе більше немає. Справді не можу з цим змиритися».