Новини

Переглядайте інтимну акустичну сесію Тейлор Свіфт на радіо

16 октября 2019

Минулого тижня Тейлор Свіфт влаштувала спеціальний акустичний «Tiny Desk Concert», організований «NPR Music». Співачка завітала на американську некомерційну радіостанцію у Вашингтоні минулої п’ятниці, 11-го жовтня. Вона виступила для невеликої авдиторії на триста осіб, а також працівників і гостей.

На відео знаменитість виступає сольно. Вона поспівала та пограла на гітарі й піаніно. У межах короткої інтимної програми Свіфт виконала «The Man», «Lover» і «Death by a Thousand Cuts» із її недавно виданого альбому «Lover», а також «All Too Well» із платівки за 2012-й «Red».

«»Tiny Desk», піднесений настрій. Дякую тобі, «NPR», за цей неймовірний досвід, не можу дочекатися, коли це покажуть!» – написала зірка.

Перед виступом Тейлор звернулася до невеликої авдиторії: «»Tiny Desk» – це як один із моїх улюблених куточків інтернету. Це можливість для художників обрати інший спосіб для демонстрації своєї музики».

Шоу вже виклали на сайті радіостанції. Очікується, що найближчими днями його заллють і на офіційний ютюб-канал некомерційної організації.