Новини

Періс Гілтон планує стати матір’ю-одиначкою

10 декабря 2018

Як повідомив журнал «Heat», спадкоємиця готельного бізнесу, світська левиця та співачка, яка в листопаді цього року порвала з нареченим Крісом Зілкою (хоча в серпні спростовувала відмову від весілля), можливо, і не виходитиме заміж. Але зволікати з материнством вона теж не бажає.

«Періс відгородилася від чоловіків. Вона була настільки впевненою, що Кріс – той єдиний, а нині їй здається, що вона вельми помилялася», – розповіло джерело виданню.

Подейкують, що 37-річна знаменитість порвала з 33-річним актором через побоювання, що той полює за її трьохсотмільйонним майном.

«Вона спостерігає за [сестрою] Нікі, її чоловіком і двома дітьми й ревнує. Тож звернулася до банку сперми», – продовжив інсайдер.

У Періс є довжелезний список донорів сімені, серед котрих їй, кажуть, складно вибрати.

«Вона шукає анонімного донора з надзвичайно гарною зовнішністю, високим рівнем інтелекту та з найшановнішого роду, – додало джерело. – Але виникає проблема: зазвичай донори – не мільйонери. Заможним людям не потрібно здавати свою сперму».

Але Гілтон не здається. Кажуть, вона «чистить» списки донорів зі всього світу.

«Вона вважає, що бути самостійною матір’ю – це плюс до її реноме підприємниці, якій не потрібен чоловік для досягнення успіху», – зазначив інформатор.

Нещодавно в інстаграм-публікації Періс натякнула, що попри розрив стосунків вона планує продовжувати хороше життя й утілювати мрії.

«Життя коротке, тож у твоїх інтересах зробити його солодким», – написала дочка мільярдера.