Новини

Періс Гілтон відновила чутки про роман із 22-річним манекенником

10 января 2019

Періс Гілтон, схоже, загоїла душевні рани після розриву з Крісом Зілкою. Два місяці тому світська левиця розірвала заручини, а тепер у ЗМІ знову говорять про її роман із 22-річним Джорданом Барреттом. Разом вони завітали на благодійну подію у Флоренції, Італії, у середу, 9-го січня.

На одному зі зроблених під час заходу знімків Періс нахилилася спиною до моделі-обранця, а той обійняв її рукою. Гілтон була в червоній сукні з прозорими рукавами, а Джордан – у чорній сорочці.

Романтичні чутки між артисткою та Барреттом уперше виникли 2015-го, коли йому ще було вісімнадцять. Парочку заскочили та сфотографували разом у міланському нічному клубі. Манекенник, правда, заперечував усі романтичні чутки, наполягаючи, що вони – лише добрі друзі.

«Періс завжди була мені подругою, принаймні вже рік, – розповів тоді австралійський манекенник. – Вона ставиться до мене так, як і до багатьох різних людей, серед котрих – моделі й актори, не більше того. Вона – хороша дівчина, але на цьому між нами все закінчується».

Окрім Періс Джордана пов’язували з іншими колегами. Наприклад, із Кендалл Дженнер і Беллою Гадід. Публічно, правда, ці стосунки ніхто з них не підтвердив.