Новини

Періс Хілтон осоромилася

21 сентября 2017

Гламурна білявка Періс Хілтон не догодила музичним критикам. Тихенький шепіт під трансову музику пісні «Drunk Text» і кліп на неї експертам видалися примітивним несмаком.

Нове відео Періс Хілтон потрапило до Інтернету. Проте замість схвалення кліп на пісню «Drunk Text» розбили в пух і прах. Творіння Періс видалося музичним критикам та інтернет-дописувачам зразком несмаку. Зокрема видання «Еніпост» написало, що юзери вважають пісню зірки вкрай жахливою і вартою місця хіба що в списку «жалюгідних рингтонів». Відвідувачі відеохостингу YouTube мали можливість переглянути ролик лише пару годин, після чого він раптово зник. Зате на його місці з’явився напис: «Відео більше не доступне через авторські претензії Black Hole Recordings».

Як заявив прес-секретар зірки, ролик — це насправді незакінчений чорновий монтаж відео, яке не було готове до випуску. Записали його понад рік тому, і воно не є частиною нового альбому Періс. Це відео, мовляв, просочилося в глобальну мережу нелегально, тому зараз потрібно видалити його копії. А от перший сингл нової платівки має вийти за кілька місяців. Диск, запевняють представники зірки, буде неймовірним і дійсно приємно здивує меломанів. У запису свіжого студійника Хілтон узяли участь діджей Afrojack і репер Flo Rida.

nypost.com