Новини

Перший концерт Ірини Федишин в столиці відбудеться з аншлагом!

21 сентября 2017

Підготовка співачки до концерту відбувається в перервах між гастролями — щотижня Ірина Федишин виступає мінімум 4 рази в різних містах України! У столицю дівчина везе, вже улюблену на Західній Україні, програму з відомими українськими піснями в авторській обробці, своїми хітами «Долоньки», «Чужi уста», «Гiтара», «Серця стук», «Калина», «Лише у нас на Україні» та прем’єрами нових.

Спецiально для шоу дизайнери розробили колекцiю нових костюмів для балету і самої співачки. Над режисурою і постановками концерту працюють відразу кілька хореографів-постановників, а втілювати грандіозні номери на сцені будуть артисти одного з найкращих балетів України «Форсайт». Відео-наповнення і графіку для концерту створюють фахівці в Німеччині.

Ірина Федишин: «День і ніч я проводжу в репетиційній залі. Це мій перший великий концерт в Києві, і для мене дуже важливо, щоб кожен глядач вийшов із залу натхненним і в гарному настрої! Ми готуємося 24 години на добу. Я дуже чекаю на зустріч з київською публікою!»

Відразу після концерту в Києві Ірина Федишин відправиться в тур Україною. Уже зараз в гастрольному графіку співачки заплановано виступи в 50-ти містах. До слова, на концерт виконавиці в рідному Львові квитки були продані за один тиждень, тому організатори вирішили провести додаткове шоу «Цвіте калина» в місті.

Яскраве шоу Ірини Федишин «Цвіте калина» відбудеться 4 листопада в Жовтневому палаці.