Новини

Перший різдвяний альбом «This Christmas Day» Джессі Джей видасть у жовтні

28 сентября 2018

Поки в США відзначатимуть у жовтні Геловін, Джессі Джей представить різдвяний альбом. Англійська виконавиця й авторка пісень анонсувала, що видасть першу платівку такого спрямування 26-го числа. Називатиметься диск «This Christmas Day». До нього потрапить одинадцять треків, у тому числі – переробки класичних пісень «Santa Claus Is Coming to Town», «Silent Night», «Rudolph the Red Nosed Reindeer» і «Let It Snow». Продюсером перших двох композицій стане Девід Фостер. Джессі також попрацює з гуртом Boyz II Men. Разом вони запишуть «Winter Wonderland». А ще – із Babyface над «This Christmas Song».

«Мені було так весело записувати цей святковий альбом! Я здійснила це за чотирнадцять днів під час свого літнього туру, літала туди-сюди з Лос-Анджелеса до Європи. Нагода попрацювати з Девідом Фостером, Babyface, Родні Джеркінсом, Джиммі Джемом, Террі Льюїсом і Boys II Men стало здійсненням моєї мрії. Їхні таланти звели мене з розуму», – зазначила виконавиця в оголошенні.

Творець хіта «Bang Bang» додала: «Я люблю різдвяну музику й нарешті мені випала нагода записати різдвяний альбом. Сподіваюся, музика принесе вам і вашим близьким утіху, створить особливу магічну атмосферу в мій улюблений період року».

Джессі – одна останніх на сьогодні зірок, котрі представили різдвяні альбоми. До числа таких належать Ґвен Стефані, Pentatonix, Сіа Ферлер і Мерая Кері.

«This Christmas Day» стане наступним після її четвертого студійника «R.O.S.E.», який артистка поділила на чотири частини. Він надходив у продаж з 22-го по 25-те травня.

На підтримку диска Джессі влаштувала світовий тур. Нещодавно вона оголосила дати проведення концертів у Північній Америці. 1-го жовтня вона виступить у Сан-Франциско, після чого подорожуватиме по різних містах до 1-го листопада, коли дасть концерт у Лос-Анджелесі.