Новини

Під час знімання кліпу Sonya Kay «Ти мій всесвіт» постраждав режисер

21 сентября 2017

У перший знімальний день, заради красивого кадру, режисер знімав без страховки на рухомому мікроавтобусі. Захопленість роботою призвела до падіння, через яке Маніфест отримав забій коліна. Хоч сам меніск не постраждав, лікарі все ж рекомендували утриматися від подальшої роботи найближчим часом. Однак, уколовши знеболювальне, режисер з командою продовжили знімання кліпу Sonya Kay на пісню «Ти мій всесвіт».

 

 

 

Sonya Kay: «Такого насиченого і цікавого знімання у мене в житті ще не було. Ми за дві доби об’їздили велику кількість локацій у столиці і в передмісті, двадцять образів і багато ще всього. Не розкриваю усіх секретів. Кліп має вийти дуже яскравим. Дякую всій знімальній команді Manifest Production, Дмитру Шмураку і Дімі Маніфесту особливо за виконану роботу. Я б зрозуміла, якщо через травму знімання довелося б припинити, але він сам сказав, що ми будемо продовжувати знімати. Це було неймовірно. Я пишаюся, що мене оточують такі сильні і талановиті люди, вносячи незамінний внесок в мою творчість».

Варто відзначити, що пісня «Ти мій всесвіт» стала експериментальною в репертуарі артистки. Команда Ost & Meyer, Микита Богданов і Вадим Поротков, написали музику в новому для Sonya Kay напрямі — Future Base. Автором тексту стала незмінна Лана Меркулова. Всі пісні в репертуарі співачки автобіографічні. «Ти мій всесвіт» не виняток. Лірична пісня про почуття, від якого виростають крила, про кохання. Закохані люди занурюються в світ одне одного. Хто став «всесвітом» для Sonya Kay поки таємниця.

Кліп на пісню «Ти мій всесвіт» вийде у вересні.