Новини

Під час знімання нового кліпу LOBODA розбили ексклюзивне авто

21 сентября 2017

Про інцидент, що трапився з дорогим автомобілем, повідомила продюсер співачки Нателла Крапівіна на своїй сторінці в Instagram: «На мій погляд, ми зняли абсолютно божевільний і ні на що не схожий кліп. Ми розбили Rolls-Royce, і при цьому залишилися абсолютно щасливими».

Днями відбулося знімання довгоочікуваного кліпу Світлани Лободи на трек «Случайная», яке тривало більше двох діб і не обійшлося без неприємних сюрпризів.

Під час роботи над однією з головних мізансцен, в якій співачка за сюжетом повертається додому після чергового концерту, де на парковці її чатують папарацці, головний герой, здійснюючи рух заднім ходом, не впорався з керуванням орендованого Rolls-Royce і в’їхав у залізні ворота, пошкодивши бампер, фару і заднє крило машини.

Артистка перебувала в салоні автомобіля. Відбувшись переляком та забиттями, знімання довелося призупинити на кілька годин. Власники авто виявилися давніми шанувальниками Лободи і поставилися до того, що трапилося на майданчику з розумінням: рахунок, в якому загальний розмір пошкодження автомобіля склав близько 40 тисяч доларів, менеджменту співачки вирішили не пред’являти.

Сюжет кліпу поки не розголошується, але, за словами режисера, стилістика відео матиме досить незвичайний почерк, як і в цілому всі відеороботи Нателли Крапівіної.

Нагадаємо, що дорогі автомобілі в кадрі давно стали візитною карткою відеографії LOBODA.