Новини

Підтверджено: цього року Мадонна видасть новий альбом

1 августа 2018

Після прочитання новини шанувальники Медж можуть святкувати. У новому інтерв’ю поп-суперзірка підтвердила, що до кінця року представить свіжий альбом.

«Я просто зустріла чимало справді вражаючих музикантів, і я закінчила працювати з багатьма цими музикантами над моїм новим альбомом, так що Лісабон вплинув на мою музику та кар’єру, – розповіла білявка для журналу. – Як це могло не статися? Не бачу способу, як би я могла прожити цей рік без занурення у всю цю культуру».

Хоч артистка не поділилася подробицями проекту, креативний директор «Vogue Italia» (а саме представникові цього видання Медж розповіла про платівку) Джованні Б’янко зазначив, що джерелом натхнення для альбому значною мірою послугувала португальська музика.

«Вона надзвичайно працелюбна. Я стільки почерпнув із її інтенсивності й відданості», – розповів він і додав, що співачка постійно приходила в місцевий бар, де слухала португальську та африканську музику.

«Вона знає тамтешніх музикантів. Це схоже на лабораторію, там лунає музика з Кабо-Верде і вона любуить фадо [музичний жанр, родом із Лісабону]», – зазначив Джованні разом із тим, що цей жанр «наповнив її роботу».

«Beautiful Game», як очікується, стане провідним синглом майбутнього студійника, котрий іще не має назви. Ця пісня ще не видана, але хітмейкерка «Like a Prayer» у травні вже виконала її на «Met Gala».

Альбом стане наступником її тринадцятого студійника «Rebel Heart», який артистка видала 6-го березня 2015-го. Той диск дебютував на другій позиції «Billboard 200», та став двадцять першим альбомом зірки, що потрапляє в першу десятку чарту.