Новини

Pink представила свіжий сингл «Whatever You Want» й повідомила про гастролі «Beautiful Trauma World Tour»

9 октября 2017

За останні кілька днів Пінк пожвавила свою кампанію-повернення. Всього через день після анонсу про короткий документальний фільм 38-річна співачка 5 жовтня зазначила, що наступного року подасться в тур. Це будуть її перші гастролі з 2014 року, коли вона влаштувала творчу подорож «The Truth About Love».

Анонс про тур прибув усього за кілька днів до релізу її альбому «Beautiful Trauma», який запланований на 13 жовтня. Згідно з прес-релізом, американські гастролі на сорок шоу стартують у Феніксі 1 березня. Артистка заїде у міста США та Канади, а 2 червня прибуде до Лос-Анджелеса, де й завершить турне.

На додаток до оголошення про тур, Пінк, справжнє ім’я котрої Алеція Бет Мур, виклала новий сингл із сьомого студійника. Називається він «Whatever You Want». Це вже третій трек із нового альбому, яким вона дражнить публіку. У серпні відбувся реліз «What About Us», а минулого тижня виконавиця представила заголовкову пісню платівки.

 

У середу хітмейкерка «Just Give Me Reason» оголосила про створення короткометражного фільму про підготовку альбому та її сімейне життя. Прем’єра стрічки відбудеться того ж дня, коли й прем’єра альбому – 13 жовтня.