Новини

Пінк розповіла, що якось Крістіна Аґілера намагалася її побити в клубі

30 октября 2017

Пінк не соромиться обговорювати колишню ворожнечу з Крістіною Аґілерою. Сварка між ними відбулася 2001 року під час запису «Lady Marmalade»: артистки ніяк не могли вирішити, хто ж із них співатиме найвищі ноти в трекові. Виконавиця «What About Us» розповіла ведучому телешоу Енді Коену, що одного разу ситуація між ними стала геть напруженою.

«Ми були дуже молодими і новачками в усьому, і я думаю, що я – альфа, і вона теж – альфа. Ми просто дуже різні, дуже. І ми були дуже молодими. Жінки мають учитися, учитися підтримувати одна одну», – зазначила Пінк.

А коли в неї запитали, чи переходило коли-небудь це протистояння на фізичний рівень, артистка мовила: «Насправді, вона якось накинулася на мене в клубі. Неймовірно!».

Також Пінк описала свою тодішню реакцію: «Я така: «Що зараз відбувається? Що відбувається?»».

Відтак під час бесіди співачка наголосила, що нині між ними все гаразд: «Вона дуже талановита. І дні сварок уже далеко позаду. Вона дуже хороша людина».

Іще Пінк додала, що перетнулася з Крістіною на одному з телешоу: «Це було весело, я сміялася. Я не бачила її чимало років. Ми подорослішали. Ми позбулися колишнього. Усе так просто. І я з цього приводу почуваюся дуже добре».