Новини

Pink відповіла на закиди, спричинені пляжними знімками

3 августа 2018

Сьогодні виконавиця «Raise Your Glass» мала виступати в Австралії, але повідомила, що їй доведеться перенести шоу через боротьбу з інфекцією верхніх дихальних шляхів.

Проте пізніше папараці заскочили співачку, коли та лежала на пляжі Байрон-Бей зі своєю семирічною донькою Віллоу. Здобуті знімки виринули в мережі, що викликало шквал запитань і невдоволення шанувальників. Артистка завітала в Інстаграм, де наполягла, що справді хворіє.

«Я ретельно спланувала цю подорож, щоб моїм дітям було якомога краще, і щоб я давала найкращі в житті шоу в найкращій фізичній формі, – написала знаменитість. – Ця перерва в Байроні була запланована з 2017 року як спосіб вийти з готелю та провести час із дітьми».

Вона додала, що світлини папараці не показують її два походи до лікарів за два проведені в Байроні дні, друзів, які розважали Віллоу, поки вона лежить на пляжі та приймає купу медикаментів, включаючи антибіотики та стероїди.

«Можете думати що завгодно, це ваше право, але я ніколи в своєму житті нікого не використовувала, – продовжила зірка. – Я ніколи, трясця, не збиралася виявляти зневагу до людей, котрі важко працюють та втрачають гроші, щоб придбати квиток на мій виступ. Я роблю все в моїх силах, і ви можете вірити, або не вірити мені».