Новини

Після другого вторгнення в будинок Тейлор Свіфт переслідувачу світить щонайменше дворічне ув’язнення

3 апреля 2019

Сталкер Тейлор Свіфт підписав угоду, у якій визнає свою вину. Ідеться про друге вторгнення чоловіка в мангеттенський дім артистки.

За інформацією редакторів «Page Six», 23-річний Роджер Альварадо зізнався в нехтуванні кримінального закону й 1-го квітня погодився дотримуватися вказівок захисту. Нині йому світить від двох до чотирьох років за ґратами.

Проникнення минулого місяця відбулося всього через кілька тижнів після того, як Роджера звільнили після шестимісячного перебування у в’язниці через несанкціонований візит у те саме помешкання. Йому також доручили пройти програму з поліпшення психічного здоров’я у рідній Флориді та присудили п’ятирічний випробувальний термін, який Альварадо успішно порушив.

Охорона співачки в Нашвіллі, Теннессі, переглянула кадри з камер спостереження. Ті зафіксували, як непроханий гість розбив скляні двері в помешканні Свіффт. Служба безпеки зв’язалася з колегами в Нью-Йорку, які зателефонували в поліцію. Відтак офіцери заарештували сталкера. Чоловік перебував у патіо знаменитості. Тейлор не було вдома під час інциденту, який призвів до збитків у чотири тисячі доларів.

Нещодавно поп-зірка розповіла в інтерв’ю що вдома та під час концертів живе зі «страхом насильства», оскільки нею зацікавлювалося кілька переслідувачів. Хвилювання посилив і позаторішній теракт на концерті Аріани Ґранде в Манчестері, Англії.

Альварадо вперше увірвався до власності 29-річної співачки 2018-го. Він прийняв душ, а потім облаштувався в ліжку, щоб подрімати. Артистки тоді теж не було вдома.

Після другого арешту він повідомив «New York Post», що, попри тривале ув’язнення, не шкодує про інцидент.

«Я не бажав їй зробити боляче. Я просто хотів поговорити з нею, поспілкуватися з нею. Вона, здається, гарна і крута. Я не шкодую про це», – мовив сталкер.

Вирок Роджерові Альварадо оголосять у Верховному суді Мангеттена 14-го квітня.