Новини

Після реабілітації Селена Ґомез гуляє з подругами в горах

20 декабря 2018

Селена Ґомез, яка нещодавно була під пильним медичним наглядом, нині насолоджується активним гірським дозвіллям. Мідтримувала фізичне здоров’я вона в Малібу 19-го грудня. Виконавиці склали компанії подруги.

На відео, яке дісталося «TMZ», 26-річна співачка й акторка походжає в білосніжному топі, тренувальних штанах і бейсболці. Вона мала щасливий і здоровий вигляд. Усміхалася та спілкувалася з подругами.

А напередодні її поплічниці Коннар Франклін і Бейлі Медісон виклали знімки з засніженої локації. Панянки влаштували поїзду до Біб Беар, що в Каліфорнії. Там установлені турбіни, які виробляють сніг. На цих зображеннях Селена також радісна.

Селена виписалася з реабілітаційного центру в листопаді. Джерело розповіло про її здоров’я: «Вона почуває себе значно ліпше й із нетерпінням чекає повернення до звичного життя. Проводить час із друзями та родиною».

А ще одна наближена до знаменитості особа розповіла минулого місяця:

«Після реабілітаційної програми Селена перебуває в Нью-Йорку. Почувається значно ліпше, проте однаково перевірятиметься в професіоналів, оскільки її одужання триває. Нині вона бажає дещо розвіятися, адже не готова повернутися до роботи з повною силою».

Колишню Дісней-зірку шпиталізували двічі протягом двох тижнів з кінця вересня до початку жовтня. У неї діагностували занизький рівень білих кров’яних тілець. Збій пов’язаний з трансплантацією нирки влітку 2017-го. Також артистці надали психологічну допомогу.