Новини

Після шпиталізації Демі Ловато розмістили в наркологічному закладі

7 августа 2018

Хітмейкерка «Sorry Not Sorry» під наглядом ескулапів Лос-Анджелеса відтоді, як її 24-го липня шпиталізували. Нині її вже виписали з лікарні, проте Демі не припиняє працювати над своєю тверезістю. Для цього вона подалася до спеціалізованої клініки.

«Демі покинула цими вихідними шпиталь. Про неї продовжують піклуватися в реабілітаційній установі», – поділилося джерело із «People.com».

За словами інсайдера, в медзакладі співачка була оточена сім’єю та друзями, які підтримують її на шляху до тверезості:

«Усі вони бажають, щоб Демі було якомога краще. Демі просто огорнули любов’ю. Вона має в своєму житті направду турботливих людей. Попереду в неї довга путь, але з усією цією любов’ю їй буде легко прямувати далі».

Новина виринула через кілька годин після того, як 25-річна поп-зірка припинила мовчання щодо ситуації. Вона пообіцяла продовжувати боротьбу, подякувала сім’ї, друзям, шанувальникам і медичним працівникам за підтримку в нелегкий час.

«Я завжди була відкритою щодо моєї залежності», – написала Демі минулого понеділка в Інстаграмі. – Я усвідомила, що ця хвороба – це не те, що зникає чи затухає з часом. Це те, що я повинна долати й надалі ».

Демі була «чистою» протягом шести років. Проте в нещодавньому синглі «Sober» заспівала про свій рецидив.