Новини

Після відмови від вуглеводів Дженніфер Лопес не змогла насолоджуватися святковою трапезою

4 февраля 2019

Джей Ло з обранцем, бейсболістом на пенсії Алексом Родріґесом, вирішили очистити свої дієти від цукру й інших вуглеводів. Це виявилося значно складніше, аніж пара думала спочатку.

Знаменитості задокументували свої старання в соцмережах, де співачка й акторка відкрито визнала, що їй було важко всього два дні.

«Виявляється, що коли у вашому тілі немає цукру й інших вуглеводів, ви постійно дуже голодні!» – сказала співачка в кліпі, коли команда дієтологів придумувала з нею нові закуски для пари.

І Дженніфер, і Алекс зуміли виконати своє непросте завдання без обману, і на наступний після здійснення подвигу день ( у середу 30-го січня) вони запланували від серця об’їстися вуглеводами.

«Було кумедно, бо щойно це завершилося, мені спало на думку: «Уранці я встану та їстиму вівсянку, бо мені просто потрібні певні вуглеводи…» А потім я всього зо три рази вкусила й усвідомила: «Із цим покінчено»», – розповіла Лопес у сніданковому шоу «Today»

Артистка додала: «Не знаю чому, але у вас уже немає такої жаги. Потім, упродовж дня, я готувала та їла, але не стільки, як раніше».

У той час, коли суперзірка приготувала для святкової трапези серію традиційних пуерто-риканських став, інгредієнтами котрих є рис, боби та смажені плантейни (банани, які термічно обробляють), її бойфренд обрав інший маршрут – піцу, курячі крильця, фрі, печиво та чимало іншого.

«Алекс збожеволів!» – засміялася Лопес.

Нині Дженніфер планує повернутися до дієти без цукру й інших вуглеводів, оскільки вважає, що та дійсно змінила її тіло.

«Я мріяла про те, що з’їм (щойно випробування завершилося), але правда полягає в тому, що коли ви позбуваєтеся такої кількості вуглеводів, то більше так не напихаєтеся їжею, бо розбухаєте від цього й вас це пригнічує. Я збираюся п’ять днів харчуватися у звичному режимі, а наступні десять сидітиму на дієті».

Невідомо, чи на цей раз Алекс підтримає супутницю, але Джей Ло заохочує шанувальників приєднатися до неї під час десятиденного випробування, коли вона відновить суворий харчовий план.