Новини

Пісні Еда Ширана й Аріани Ґранде назвали «порнографічними» і заборонили в Індонезії

27 февраля 2019

Комісії з радіомовлення вищезгаданого регіону в цілому не сподобалися вісімдесят п’ять треків. Саме західних серед них – сімнадцять. Наглядачі за мораллю помітили в музичних творах контент для дорослих.

У повідомленні, опублікованому у вівторок, прославлена своєю консервативністю провінція попередила, що пісні-порушники варто відтворювати або транслювати в ефірі лише з десятої вечора до третьої ранку.

Окрім аудіо Ширана місце в сороміцькому списку дісталося пісням Аріани Ґранде «Love Me Harder» і Бруно Марса «That’s What I Like».

«У цьому випадку заборонені не композиції, а їхні тексти, які містять порнографію, порнографічні асоціації та непристойність», – зазначив голова комісії Рагмат Аріфін в коментарі для «Tempo.co».

Попри те, що список «порушників» пропонують як орієнтовний, а не нормативний акт, радіо- та телестанції попередили: у разі недотримання вказівок на них можуть накласти санкції.

Звістка виринула після оголошення про запланований концерт Еда Ширана в столиці Індонезії Джакарті. Артист має там виступити 3-го травня.

До списку, із котрим можна ознайомитися нижче, також включили трек «Mr. Brightside» гурту The Killers і «Plot Twist» Sigrid.

«Dusk Till Dawn»

«Sangria Wine»

«Mr. Brightside»

«Let Me»

«Love Me Harder»

«Plot Twist»

«Shape of You»

«Overdose»

«Makes Me Wonder»

«That’s What I Like»

«Fuck it, Don’t Want You Back»

«Bad Things»

«Versace On The Floor»

«Midsummer Madness»

«Wild Thoughts»

«Till it Hurts»

«Your Song»

До слова, цього літа Ширан також проїдеться європейськими країнами в межах масштабного стадіонного туру.