Новини

Пісня – не завжди правда? Після появи повного дис-треку Емінем стверджує, що стосунки з Ріанною «чудові»

12 ноября 2019

Минулого тижня Емінем потрапив під обстріл шанувальників Ріанни, коли фрагмент пісні, у якому репер заявляє, що після нападу на барбадоську співачку перейшов на бік Кріса Брауна, просочився. Тепер повний невиданий трек, що включає образливі рядки, опинився в інтернеті.

У пісні під назвою «Things Get Worse», котра як повідомляється, була записана під час сесій для його альбому «Marshall Mathers» 2009 року, уродженець Міссурі читає:

«Я не граю з Ріанною, де ти підхопив це венеричне захворювання? Дозвольте мені додати свої два центи: Звісно, я на боці Кріса Брауна, я б теж побив цю су*у».

В іншому рядку Ем згадує про «нещадне» побиття інтим-працівниці та залишення її «мертвою».

47-річний репер також накинувся на інших зірок. Він згадав про те, що треба посадити Наташу Бедінґфілд до пральної машини, і вбивство акторки Дакоти Феннінґ, якій на момент запису пісні було шістнадцять.

Після появи повного аудіо онлайн прессекретар Емінема Денніс Деннегі опублікував заяву, що роз’яснює ставлення репера до виконавиці «Umbrella».

«Це витік чогось, що старше десяти років. Після того, як Емінем записав це, він це заблокував і переписав. Очевидно, він і Ріанна мають прекрасні стосунки», – стверджує прессекретар.

Дис на Ріанну образив багатьох шанувальників співачки і викликав подив, оскільки Слім Шейді співпрацював із гітмейкеркою «Rude Body» над піснею 2010 року «Love The Way You Lie» й над виданою 2013-го року композицією «The Monster». У свій час обидва треки стали хітами в чартах.