Новини

Після розриву з нареченим Леді Ґаґа полетіла до Мексики

21 февраля 2019

32-річну виконавицю заскочили на півострові Баха у понеділок 18-го лютого, повідомляють у зірковій колонці «Page Six» видання «New York Post».

«Вона була з трьома друзями. Волосся зібране у низький хвіст, одягнена в чорне та з великим діамантовим намистом», – зазначив інсайдер.

Ґаґа, безумовно, відпочиватиме недовго. Артистка найближчим часом полетить назад, щоб підготуватися до церемонії вручення Оскарів, яка запланована на неділю 23-го лютого. Американська кіноакадемія цього року номінувала її на «Найкращу актрису» за роль у фільмі «Народження зірки».

До того ж артистка виконає із Бредлі Купером, який у фільмі був коханим її героїні, композицію «Shallow».

Про вакації Ґаґи в Мексиці стало відомо після того, як її представник підтвердив припинення стосунків артистки з Крістіаном Каріно. Джерело розповіло «People»: «Це просто не спрацювало. Стосунки часом завершуються. Тут немає довгої драматичної історії».

50-річний Каріно працював агентом виконавиці «Poker Face». Він освідчився Ґазі через кілька місяців після того, як вони почали зустрічатися торішнього лютого. Але вона не оприлюднювала звістку, аж поки не з’явилася на публіці з заручальною каблучкою та не почала називати свого обранця «нареченим». Це слово пролунало з вуст артистки в жовтні 2018-го на заході «Women in Hollywood Celebration».

Це вже другі скасовані заручини Стефані Джерманотти. Раніше вона планувала вийти заміж за актора Тейлора Кінні. Вони розійшлися наприкінці 2016 року.