Новини

Піт Девідсон підтвердив заручини з Аріаною Ґранде

21 июня 2018

Після тижнів спекуляцій Аріана Ґранде та Піт Девідсон підтвердили заручини. Виконавиця «Side to Side» почала зустрічатися з комедіантом лише в травні, але їхня романтика блискавично розгорілася. А вже 15-го червня почалися розмови про те, що пара заручилася.

Закохані дійсно вирішили не зволікати з новим кроком в особистому житті. У випуску програми «Нічне шоу з Джиммі Феллоном» за 20-те червня Піт пролив світло на питання, яке цікавить шанувальників.

Ведучий жартівливо звернувся до Піта, поряд із яким також сидів актор Роберт Паттінсон: «Знаєш, тобі не потрібно було заручатися з Аріаною Ґранде, щоб потрапити на наше шоу».

«Але я вже це зробив! – зазначив Піт і додав: «Я почуваюся так, ніби виграв конкурс. Це шаленство».

Коли ж у Девідсона поцікавилися, як він із цим ладнає, той зазначив: «Це, чорт забирай, просвітлення, Джиммі!» А ще Піт пожартував, що тепер чоловіки, які проходять повз нього, знімають у знак пошани капелюха. «Один парубчина підійшов до мене та каже: «Гей, дядьку, ти дав мені надію!» Я й не знав, що такий потворний», – засміявся Піт.

Русурс «TMZ» повідомив, що пара вже з’їхалася жити разом в мангеттенські апартаменти, вартість яких – шістнадцять мільйонів доларів. Після того, як співачка розповіла фанам про відсутність меблів, пару помітили за покупками в Нью-Йорку.