Новини

Погляньте, як Флорес Велч виконує вдома нову пісню «Light Of Love»

22 апреля 2020

Флоренс Велч поділилася спеціальним виконанням свого нового синглу «Light Of Love», знятого під час коронавірусного блокування. Минулого тижня її колектив Florence + The Machine поділився піснею, щоб допомогти Товариству інтенсивної терапії, котре допомагає працівників Національної служба охорони здоров’я.

Увечері 21-го квітня Велч розмістила в інстаграмі сольний виступ, знятий у неї вдома під час самоізоляції. У кліпі знаменитість співає у приміщенні, схожому на ванну кімнату, її вокал супроводжує акустична гітара. 

«Дякую за всі добрі слова щодо пісні та за вашу підтримку Товариства інтенсивної терапії. – написала вона в обрамленні публікації. – Я спробував записати домашню версію для вас».

Про авдіотвір, який спочатку був написаний для студійника «High As Hope» 2018 року, Велч повідомила:

«Пісня про світ, який насувається на вас так швидко, і ви відчуваєте, що не переживете цього, але бути свідком такого світу, яким він є, – справді єдиний спосіб, у який ви можете видатися корисними.

Я знайшла стільки способів для власного оніміння, переховування від світу, і хоча від цього було боляче прокидатися, ніколи не було важливішим не відводити погляд, зберігати відкрите серце, навіть якщо болить, і знаходити шляхи продовжувати показувати це людям, яким ви потрібні. Навіть на дистанції».

Співачка поділилася домашнім записом після того, як представила колективну поему про солідарність і підтримку в умовах карантину.

Тим часом чимало інших артистів продовжують викладати прямоефірні виступи з осель, намагаючись розважити шанувальників під час блокування. Серед найгучніших – концерт Леді Ґаґи та низки її знаменитих колег.