Новини

Погляньте, як гурт Haim виконав пісню Брітні Спірс «I’m Not A Girl, Not Yet A Woman»

11 марта 2020

Гурт Haim зіграв кавер на пісню Брітні Спірс «I’m Not A Girl, Not Yet A Woman», яку білявка додала до свого лонґплея 2001 року «Britney». Виступ відбувся 10-го березня в одному з харчових закладів Нью-Йорка. Глядачі мали змогу стежити за тим, як головний вокал узяла на себе басистка Есте Гайм. Зрештою кавер опинився в інстаграм історіях гурту й очевидців. Можете переглянути фан-записи події нижче.

Нині виконавиці готуються до презентації третього студійника «Women In Music, Pt. III», котрий має прибути 24-го квітня. Артистки підтримують майбутній реліз програмою «Haim Deli Tour», котру виконує в обраних закусочних Нью-Йорка, Вашингтона, Чикаго, Денвера та Лос-Анджелеса.

Ідея камерних гастролей в учасниць колективу виникла завдяки ресторанчику в Лос-Анджелесі, де гурт дав перший свій концерт, і де зробили знімок для обкладинки платівки «Women In Music, Pt. III».

На початку цього тижня учасниці Haim виконали трек «The Steps» зі свіжого диска на американському «Нічному шоу з Джиммі Феллоном».