Новини

Погляньте, як учасники The Rolling Stones уперше за майже тридцять років виконали «Harlem Shuffle»

7 августа 2019

Пісня пролунала зі сцени під час американського туру ролінґів. Мік Джаґґер та його товариші грали на стадіоні в Нью-Джерсі в понеділок 5-го серпня. Саме там артисти й виконали переспів композиції Bob And Earl за 1963 рік. Як це було – переглядайте нижче.

«Чи хтось переплив дві річки, щоб потрапити сюди сьогодні ввечері? – запитав Джаґґер у глядачів перед піснею. – Чи є тут хтось із Квінзу? Мангеттену? Вестчестеру? Стейтн-Айленду? Бронксу? Гартфорда? Може, хтось із Нью-Джерсі? Ми виконаємо пісню на кшталт місцевої, невизначеного походження. Вона зветься «Harlem Shuffle»».

Кавер спершу потрапив до альбому Stones 1986 року «Dirty Work». У виконанні гурту він пролунав уперше з 25-го серпня 1990, коли колектив зіграв його на стадіоні Лондона. Також у сетлісті на дев’ятнадцять пісень були «Monkey Man», «Before They Make Me Run» і «Brown Sugar».

Цей концерт став одинадцятим побаченням публіки з гуртом у межах туру «No Filter». Деякі дати концертів перенесли через операцію Міка.

А минулого місяця рокери вперше за пів сторіччя зіграли кавер на «Mercy Mercy». «Це було дуже давно, спробуємо пригадати», – сказав Джаґґер перед виконанням їхньої версії класичного блюзового треку Don Covay And The Goodtimers у Меріленді.