Новини

Погляньте, як Сіа здивувала покупців у супермаркеті

2 декабря 2019

Цього тижня Сія завітала під прикриттям до торговельного закладу, щоб здивувати покупців. За твердженнями деяких людей, які напередодні Дня подяки в середу 27-го листопада здійснювали покупки в крамниці, виконавиця «Chandelier» оплатила їхні чеки. Зірка вдала, що вона стала переможницею нещодавньої лотереї.

«Сія сказала всім у магазині, що її звуть Сісі, і вона виграла лотерею. Тоді вона заплатила за всі продукти харчування», – зазначив один користувач твіттера й поділився відео з Сією в супермаркеті.

«Тож @Sia сьогодні заплатила за мої продукти, красно дякую! У тебе добре серце та прекрасна душа, адже ти платила за кожного! Мені шкода, що я розповіла всім, щойно дізналася, хто ти! Але цю доброту необхідно визнати!» – ідеться в іншому дописі.

Із третього відгуку дізнаємося: «Я досі тремчу після минулої ночі. Я зустріла Сію і вона заплатила за мої речі. Вона найсолодша! Благослови її Боже!»

Іще одна приємно здивована жінка зазначила:

«Скажіть мені, чому пані, яка розплачувалася за всіх у моїй крамниці, була співачкою Сією? Справді геть не здогадувалася, що це вона. Я не раз подякувала їй, бо вона оплатила заповнені кошики покупців, повні речей. І вона геть не просила жодного визнання. Благословення їй».

Покупці сказали, що спочатку не впізнали Сію, бо вона виступає з перукою, що закриває обличчя.

За даними «Variety», номінована на «Греммі» артистка 2013 року придбала будинок у Палм-Спрінґз, а в «US Weekly» повідомили, що 2014-го вона там вийшла заміж. 2017-го Ферлер підписала глобальний рекординговий договір із «Atlantic».

«Сіа – одна на покоління така артистка. Її надзвичайні подарунки як співачки й авторки пісень, її революційний підхід до виконавської майстерності, її новаторські відео – усе, що вона робить, виходить із глибокого джерела натхнення та уяви. Сія – це рідкісна артистка, яка сформувала власний особливий і безмежний музичний усесвіт. Ми так раді вітати її в нашій родині та приєднатися до Сіа під час її дивовижної музичної подорожі», – зазначили в заяві генеральний директор «Atlantic» Крейґ Кальман і директорка Джулі Ґрінвальд.