Новини

Поліція спробувала припинити розпродаж на ґанку Кріса Брауна

7 ноября 2019

Напередодні імпровізованого ярмарку Кріс розмістив свою адресу в інстаграмі. Але правоохоронці не були в захваті від задуму виконавця.

Джерела повідомили «TMZ», що офіцери з Департаменту поліції Лос-Анджелеса у вівторок 5-го листопада завітали до співака додому та повідомив йому, що він не може влаштувати розпродаж, бо не має дозволу. Але їхні обличчя, як повідомляють, залишилися червоними, коли втрутився адвокат 30-річного виконавця. Останній мовив, що в Лос-Анджелесі не потрібно таких дозволів.

Потім офіцери спробували іншу тактику: сказали Крісу, що публічний продаж приверне увагу завеликої кількості людей, і вони не зможуть контролювати натовп. Але команда Брауна запевнила силовиків у тому, що вони впустять людей лише раз о десятій годині.

Джерела з правоохоронних органів стверджують: вони відвідали Кріса, бо їх турбує «вплив [гаражного розпродажу] на громаду».

Кріс повідомив на своїх сторінках у соцмережах, що влаштує продаж «помітних дизайнерських речей» із десятої ранку до сьомої вечора.

Гітмейкер «With You» не пояснив, чому вирішив збути свої розкішні речі, але торік (після місяців обговорень) він погодився «значно» збільшити виплату аліментів Нії Ґузман, матері своєї дочки Роялті. Повідомляли, музикант також погодився придбати будинок для Нії та сплатити понад сто тисяч доларів США її судових зборів.

Під час розгляду справи Кріс звинуватив Нію, що та використовує їхню дівчинку для отримання прибутку, і що він не готовий викладати по двадцять одній тисячі доларів на місяць, які вона вимагала, але радо збільшить суму до 9813 доларів на місяць.

Іще співак стверджував: вони спали разом тільки раз, і пасія не сказала йому, що вагітна, аж поки не народився Роялті. Одначе навіть у той час Ґузман нібито вимагала від артиста гроші, коли він відмовився платити більше.