Новини

Поросятко Аріани Ґранде стало зіркою музичних відео

11 октября 2018

Любов Аріани Ґранде до своєї свійської тваринки Піґґі Смолс, безсумнівно, безмежна. Поки більшість артистів витрачає купу часу та грошей на створення карколомних кліпів, поп-принцесі потрібна лише маленька свиня. Про це свідчить музичний ролик на пісню «Breathin», який артистка представила 10-го жовтня.

У трихвилинному відео Піґґі Смолс походжає по великій сірій ковдрі. Схоже на те, що цю ковдру Аріана використовує у своїх нью-йоркських апартаментах із Пітом Девідсоном.

Така простота візуального супроводу геть не притаманна Аріані. Достатньо, приміром, згадати сповнений пост-ефектами кліп на пісню «God Is a Woman», де Ґранде то сидить на планеті, то галактика стає її спідницею.

Попри дивний як для всесвітньовідомої зірки вибір відео, музика й вокал Аріани, як і раніше, захопливі. Поки поросятко чимчикує на тканині, Ґранде співає: «Іноді це важко – знайти, знайти мій шлях до хмар, Притлуми звук, вони можуть бути надто гучними. Ти нагдуєш мені час, коли все було не так складно. Усе, чого я потребую, це побачити твоє обличчя».

Із іншого боку, чимало шанувальників похвалили Аріану за кліп. Дехто навіть охрестив його новаторським і найкращим за всі часи.

Минулого місяця виконавиця показала Піґґі на кількох сумісних із Пітом знімках. На одному з телешоу Піт розповів про появу нового члена сім’ї.

«Ця дівчина така каже мені: «Хочу свиню». А вже за годину вона опинилася в нас. Розумієте, про що я? – мовив начерений Аріани. – Ця дівчина отримала свиню за довбану годину. Перші два дні це дійсно було чимось новим. І воно [порося] багато не рухалося. Але потім воно почало кусатися і, ну ви розумієте, залишати сліди… Люблю його. Хочу, щоб воно стало великим і гладким».