Новини

Послухайте нову спільну пісню Тома Йорка та Флі «Daily Battles»

22 августа 2019

Том Йорк підготував пісню з учасником Red Hot Chili Peppers Флі. Очільникові Radiohead, котрий представив свій останній сольний альбом «ANIMA» у червні, запропонував підготувати композицію режисер свіжого фільму та зірка «Бійцівського клубу» Едвард Нортон. Він готує стрічку під назвою «Сирітський Бруклін».

Один із «перців» Флі, який також грає з Йорком у гурті Atoms for Peace, забезпечив для майже трихвилинного треку бас і трубу. Синґл із джазовим акомпанементом від Вінтона Марсаліза прибуде на семидюймовому вінілі 4-го жовтня. Уже можливо здійснити його передзамовлення.

У коментарі для «Rolling Stone» Нортон похвалив Йорка за його вміння «поєднати особисту тугу та нищівну політику» у музиці для фільму, де зображені п’ятдесяті роки минулого сторіччя:

«[Пісня] органічно виходить із розповіді у фільмі, і це викликає у вас мурахи. Це дійсно особлива річ».

Прем’єра стрічки «Сирітський Бруклін», для котрої Нортон знявся, виконав роль режисера та сценариста, відбудеться в листопаді. Наступного місяця її також її покажуть на Кінофестивалі в Торонто.

Щодо Майкла Бальзарі (відомого як Флі), то він поділився додатковими відомостями про свої довгоочікувані мемуари. Книжка зватиметься «Кислота для дітей», у ній буде чотириста сторінок, і прибуде вона 4-го листопада. Передмову для видання написала співачка-поетеса Патті Сміт.