Новини

«Потап і Настя»: «Ми – мазохісти»

21 сентября 2017

На початку листопада в мережі виклали нову пісню гурту «Потап і Настя», що називається «Я……Я».

 

15 грудня виконавці, спільно з режисером Леонідом Колосовським, підготували відеоматеріал для кліпу на трек. Знімання відбулися на тлі великого екрану, який у зібраному вигляді мав монолітний вигляд (без помітного поділу на сектори).

Леонід Колосовський, кліпмейкер: «Цей екран працює як світлодіодний пристрій. Збирається в хитрий спосіб. Ми довго його шукали, провели тривалі тестування. Думали, може, це буде зворотна проекція, може, це буде друковане тло, яке ми будемо підсвічувати. Зрештою, за багатьма технічними параметрами, ми обрали екран».

На екрані транслювали світлини, підготовлені під час окремої фотосесії спеціально для знімань ролика, а деякі зображення творці музичного відео придбали в фотобанках. Ідеться про знімки Потапа і Насті, а також битки, ножа, отруйної змії, батога. Символи відображають зміст композиції. Приспів останньої починається рядками: «Умм… мне так нравится эта боль. Наверно, что-то не так со мной». Також там є слова: «Змея – любовь гремучая, ядовитая!». А в другому куплеті Потап читає: «В самом дальнем, потаенном уголке сознания Я понимал, что мне, наверно, это нравится». Під час інтерв’ю виконавці розповіли, що дійсно часто отримують утіху від болю.

Настя: «Я мазохістка. Страшенна». 
Потап: «Я страшенний мазохіст. Узагалі пісня мала називатися «Я мазохіст, я мазохіст, я садомазохіст», але ми вирішили зробити трошки інакше».
Настя: «Так, творчі люди, вони, насправді, усі мазохісти. Мені здається, що творча людина завжди перебуває в гонитві за емоціями. Поети й автори знаходять свої творіння переважно в стражданнях».

У Насті в кліпі можна буде побачити поранену спину. Очевидно, у наслідок ударів батогом. Це буде ще одна візуалізація болю, якого зазнала героїня.

Потап: «Річ у тім, що це – історія стосунків чоловіка та жінки. Історія конфлікту. Конфлікту дуже простого та зрозумілого, який є в житті майже кожної пари. Це – афтешот сварки, тобто, міркування на тему сварки після того, як вона відбулася».

Настя: «У кожної людини знайдеться сценарій на цю пісню. Кожна людина переживала пристрасть, кохання, біль. І, звісно, у кожного з нас були такі почуття та відчуття. Її було нескладно написати, бо все йшло зсередини».

Виконавці пригадали й деякі ситуації з життя.

«Узагалі, жінок не треба бити. Іноді хочеться, але не потрібно. Якщо вони тільки самі не просять про це. Якщо вони не вбрані в латекс і не прив’язані до батареї з власної волі. Буває соромно потім. Буває, перетинаєш межу. Так, є таке. Іноді в пориві гніву, у пориві пристрасті, можна трохи перетиснути. Ну, буває, кинеш у когось чимось, і воно потрапить. Знаєте, до мене приходить друг, і в нього роздряпане обличчя. І він каже: «Та я з велосипеда впав». Зрозуміло, що він зі своєю жінкою посварився, побився, вони з’ясовували стосунки. І в них чудові стосунки, він до неї повернеться, вони будуть любити одне одного. Зазвичай, після таких сварок виникає шалена любов», – зазначив Потап.

Побачити музично-візуальне втілення з’ясування напружених стосунків можна буде наприкінці січня. Саме тоді відео планують представити в телеефірі.