Новини

«Потап і Настя» представили в Києві грандіозне ювілейне шоу «10 лет. Золотые Киты»

21 сентября 2017

Ювілейну шоу-програму вже побачили глядачі п’ятнадцяти концертних майданчиків країни, але тільки в столиці вона була представлена в оновленому вигляді. Традиційне для «Потапа і Насті» живе виконання і музичний супровід доповнило унікальне світлове шоу, приголомшливі візуальні ефекти відчув кожен глядач, завдяки спеціально розробленому для концерту екрану трикутної форми. Шоу-програма, представлена в Києві, стала найбільш технічно наповненою і складної за всю історію групи: рухомі конструкції і професійне обладнання встановлювали кілька днів.

Потап: «Хіба ми могли десять років тому уявити собі аншлаги в кожному місті і таку кількість глядачів! На творчості “Потапа і Насті” виросло кілька поколінь, і ми раді всі ці роки дарувати вам казку про нескінченну любов, добро і щастя! Ми вдячні кожному з вас, що сьогодні і всі ці роки ви з нами!»

Настя: «“Золотые Киты” — грандіозне сімейне свято, що запалює серця радістю. Ми дуже довго готувалися до ювілейної зустрічі з глядачами. Сьогодні в залі була велика кількість діток, які дарували нам квіти, іграшки та шоколадки. Сяючі очі і ваше тепло — ось завдяки чому ми творимо десять років!»

Підтримували «Потапа і Настю» в цей вечір їх сім’ї і колеги: група «Время и Стекло», Michelle Andrade, Юрій Горбунов, Олег Боднарчук, Вадим Лисиця, Володимир Дантес, Анатолій Анатоліч, Катя Осадча, Руслан Квінта, команда Студії «Квартал 95» та інші артисти.

Всеукраїнський тур «10 лет. Золотые Киты» триватиме до грудня, а вже в травні 2017 року відбудеться старт американського плавання «Золотых Китов».