Новини

Потап зменшив кількість охочих стати ведучими М1

21 сентября 2017

М1 продовжує шукати таланти. Минулого тижня проект «Star Поиск» підготував учасникам справжній екзамен на стресостійкість.

Оля Цибульська, телеведуча: «В них нарешті серйозне завдання — не просто стояти перед камерою і щось розповідати, а взяти інтерв’ю у зірки. Плітки донесли інформацію, що це був Потап. Потапа поважаю дуже сильно. Знаю, що чувак креативний, вміє говорити правду матку».

Як справжня зірка, Потап відмовлявся відповідати на запитання, обурювався, дратувався і критикував опонентів. Результати інтерв’ю безпосередньо вплинули на долю конкурсантів. Однак фінальну крапку поставили зіркові експерти. Минулого тижня місця за столом журі зайняли Дмитро Монатик, Антон Лірник і співачка Лама.

Не на жарт розхвилювалася за учасників і ведуча шоу Ольга Цибульська. Під час ефіру вона не стримувала емоцій.

На цьому етапі шоу покинули: учениця Даші Коломієць Мар’яна Зубко, підопічна Дмитра Обрізана Валерія Лахіна і Олег Віхорт, якого тренувала Дєвушка Блонда. До наступного туру пройшли Наталія Ящук та брати Гирич. Разом з ними перемозі раділи і зіркові тренери Валерія Крук та Денис Христов.

Паралельно триває глядацьке голосування в офіційній групі каналу М1 «Вконтакте». Наступний ефір шоу «Star Поиск» відбудеться цієї п’ятниці, 27 грудня о 20:30. А переможця проекту буде визначено за мить до Нового Року, 31 грудня о 23:00.

Дивись усі випуски програми «Star Поиск».