Новини

«Гармата» від EDGAR & EMMA: прем’єра зухвалого треку «Побудь со мной» (+ лірик-відео)

11 января 2019

EDGAR & EMMA – молодий дует, який геть нещодавно заявив про себе хітом «Тебя мало», – представляє новий трек «Побудь со мной» і динамічне лірик-відео на нього. Жодного чіткого сюжету, тільки провокаційні образи, різноманітні локації та зачіпки в кадрі: серед них – і «Форд Мустанг» останньої моделі!

«Спочатку ми взагалі хотіли взяти ретро-машину, але передумали. «Мустанг» має дуже крутий вигляд у кадрі, сучасний! І скажу, що наша нова пісня “Побудь со мной” добре гойдає саме за кермом автомобіля», – зазначив EDGAR.

«Я дуже хотіла за кермо, але мені не дозволив EDGAR! – зітхнула EMMA. – У мене поки немає прав, але я мрію навчитися водити машину. EDGAR пообіцяв, що мене навчить. Але не на «Мустангу»!»

Режисером лірик-відео став Радислав Лукін, із яким EDGAR & EMMA працювали над дебютним кліпом «Тебя мало».

«В EDGAR & EMMA насправді дуже прикольний контент. Я почав слухати хіп-хоп років зо два тому. І в них дуже прогресивна музика саме в цьому жанрі! Круто, що всі треки різні й кожен із них врізається в пам’ять, – зазначив Лукін. – Відео в нас вийшло насиченим і різноманітним, як для лірик. Лірик-відео – це досить новий формат, і в ньому є місце для експериментів. Ми працювали з декількома образами, в яких Еду, наприклад, було не дуже комфортно, тому що підкреслюється і навіть перебільшується його національний колорит. Знімали напрочуд легко, думаю, дивитися буде так само».

«Звичайно ж, у Радислава були до нас зауваження, до яких ми прислухалися. Ми добре розуміємо одне одного й завжди сходимося на спільній думці. Радик мислить, як ми, він сучасний хлопець», – мовила EMMA.

«Головна фішка відео – це трек! Ну, і те, як ми все робили, із яким настроєм і подачею! На стоянці, наприклад, ми відмінно відзняли відео, ховаючись від охорони ТЦ, – пригадав EDGAR. – Просто ми не домовилися заздалегідь: не вийшло, не встигли. Але все зробили, як задумали».